Nyheter

Testa vår Golfsimulator

Träna på vintern i nya Golfsimulatorn. Du har nu möjlighet att förkovra dig och finslipa formen fram till sommaren genom att träna i vår nya golfsimulator. I gamla musikskolans lokaler inom skolområdet har vi byggt upp en golfstudio som i det närmaste skall likna verkligheten. Om du vill boka tid i golfstudion gör du enklast … Testa vår Golfsimulator Läs mer »

Läs mer

Klubbmästerskapet avgjort

Söndagen 14 aug avgjordes årets klubbmästerskap på Mora GK. Vädret var denna dag faktiskt utan nederbörd, trots ösregnet på morgonen så höll det sedan uppe under hela eftermiddagen. Banan var dock på grund av sommarens (?) oupphörliga regnande så vattensjuk att hål 16 och halva 17 var avstängda så det blev 2 provisoriska par-3or. Resten … Klubbmästerskapet avgjort Läs mer »

Läs mer

Kommunmästerskapet 2023

Vi närmar oss årets uppgörelse om kommunmästare. Varje år i slutet av augusti träffas medlemmar i Älvdalen respektive Idrefjällens GK för en trevlig dag på Idre golfbana för att utse Älvdalens kommunmästare. Tävlingen är öppen för alla medlemmar i respektive klubb och vi spelar slaggolf. I år är tävlingen den 27 augusti, första start kl … Kommunmästerskapet 2023 Läs mer »

Läs mer

Onsdagsgolfen startar!

Onsdag 7 juni startar årets Onsdagsgolf! Vi träffas på klubben kl 18:30 och startar med kanonstart kl 19:00. Anmäl dig till Maggan 070-565 44 45 senast kl 16

Läs mer

Öppet!

Nu äntligen kan vi meddela att även rangen är öppen, så nu är det bara att damma av klubborna och såväl träna som spela på vår bana. Rangebollar betalas med bankkort eller klubbens kort som kan laddas hos Peter på Synums. Greenfee på banan betalas med Swish, 75:- till klubbens nr 123-510 92 51 Årsgreenfee … Öppet! Läs mer »

Läs mer
Rulla till toppen