Nyheter

Onsdagsgolfen startar!

Onsdag 7 juni startar årets Onsdagsgolf! Vi träffas på klubben kl 18:30 och startar med kanonstart kl 19:00. Anmäl dig till Maggan 070-565 44 45 senast kl 16

Läs mer

Öppet!

Nu äntligen kan vi meddela att även rangen är öppen, så nu är det bara att damma av klubborna och såväl träna som spela på vår bana. Rangebollar betalas med bankkort eller klubbens kort som kan laddas hos Peter på Synums. Greenfee på banan betalas med Swish, 75:- till klubbens nr 123-510 92 51 Årsgreenfee … Öppet! Läs mer »

Läs mer

Banan öppen! Rangen stängd, Städdag på måndag!

Idag har Anders Björklund och Roland Nygren gjort i ordning det sista så att vi kan förklara banan öppnad. Den är alltså fullt spelbar. Däremot är Rangen fortfarande stängd pga att länsen som ska hålla bollarna på plats är trasig efter vintern (och isen låg kvar väldigt länge i år). Vi planerar att få i … Banan öppen! Rangen stängd, Städdag på måndag! Läs mer »

Läs mer

Golfkurs

Intresserad av att börja spela Golf?? Älvdalens GK bjuder in till NYBÖRJARKURS i golf. Den 3 och 4 juni kl. 8:30 – 13:30 Kontakt, information, och anmälan på telefon 070-5654445 eller via mail till golf@alvdalen.nu. Sista anmälningsdag 27 maj Alla åldrar välkomna!

Läs mer

Nybakade golfare

I helgen har 10 st förväntansfulla elever drillats av pro Christian Sohlberg Nu önskar vi er lycka till med golfen framöver.

Läs mer
Rulla till toppen