Testa vår Golfsimulator

Träna på vintern i nya Golfsimulatorn. Du har nu möjlighet att förkovra dig och finslipa formen fram till sommaren genom att träna i vår nya golfsimulator.
I gamla musikskolans lokaler inom skolområdet har vi byggt upp en golfstudio som i det närmaste skall likna verkligheten.
Om du vill boka tid i golfstudion gör du enklast att ladda ner en app som heter BokaMera i din mobil. Där registrerar du dig och du får tillgång till bokningsbara tider. För närvarande finns tider onsd 17.30 – 21.30 och sönd 10.00 – 14.00. Då du bokat får du en bokningsbekräftelse och hur du betalar.
På plats kommer att finnas guide som ser till att du kommer igång med till spelande.
Varje bokad timme kostar 100 kr för senior och 50 kr för ungdom tom 17 år.
Är du nybörjare och vill prova på, så är du självklart välkommen. Du får hjälp av erfaren golfspelare.
I övrigt kommer golfstudion vara öppen för ungdomar under ordnade former måndagar 18.00 – 21.00. Där kommer alltid att finnas ledare som tar hand om er och ger instruktioner för att ni skall uppleva att det är kul med golf.
Anläggningen är under utveckling och kan ses som en prövotid. Vi tar gärna mot förslag för att förbättra hur så många som möjligt får tillgång till Golfsimulatorn. Har ni frågor, tar ni kontakt med Anders Björklund tfn 0703449209.
Alla är välkomna
Rulla till toppen